Deze week in klas Katleen



16 november - 20 november

We vierden de verjaardag van Matilda. Hiep, hiep, hoera voor jou lieve jarige!

Fanny kwam Frans lezen. Merci beaucoup!

Slinger, singer, naaimasjien.... Trese en Kaat gaven een presentatie over de naaimachine, de geschiedenis en de werking en ze gaven een demonstratie. Knap gedaan en leuk gepresenteerd samen! Mijn oude naaimachine heeft alvast een plekje in de klas gekregen voor de toekomstige VWT-plannen.
      Ook het project werd na de verlengde vakantie nieuw leven ingeblazen. Kaat, Bruna, Flora en Matilda beantwoordden het mailtje van Lies van het museum voor Natuurwetenschappen voor het vastleggen van een videobabbel. Als we niet naar het museum kunnen, brengen we het museum naar ons. Ook Irene, de mama van Lucy, kwam naar onze klas. Ze hielp de kinderen met het vertalen van informatie uit een boek dat Lucy mee had voor het project. Muchas gracias Irene!!!
     


    Sommigen zijn nog gezellig aan het lezen, anderen wisselden nog gauw van boek en nog anderen lazen hun boek al uit, maakten al prachtige verslagen en stelden hun boekbespreking al voor in de ronde. Er worden volop boeken aangeraden en doorgegeven, heerlijk die groeiende leeszin.











    Reacties

    Populaire posts